Sants-Montjuïc, districte d’acollida. Vols participar?

  • Reunio: Grup  Migrants-Barcelona Ciutat Refugi  de Sants-Montjuïc
  • Data: Dijous 19 a les 19 h
  • Lloc: Centre Social de Sants (Carrer d’Olzinelles, 30)

Els  pobles d’Europa, víctimes de les conseqüències més terribles i  inhumanes de les dues Guerres Mundials, van decidir compartir un  futur pacífic basat en valors comuns i van aprovar la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea motivada  en la consciència del seu patrimoni espiritual i moral. La Unió  (Europea) està fundada en els valors indivisibles i universals de la  dignitat humana, la llibertat, la igualtat i la solidaritat i es basa en els principis de la democràcia i de l’Estat de Dret.

A l ‘instituir la  ciutadania de la Unió i crear un espai de llibertat, seguretat i  justícia, situa a la persona en el centre de la seva actuació.

En  aquests dies, mesos ja, en els quals milers de persones estan arribant a  Europa fugint de la guerra a Síria i a altres països, hem de pressionar als nostres governs per tal que compleixin la legalitat vigent i els compromisos internacionals subscrits en defensa de la pau i la integritat de totes les persones sense discriminar per motius de raça,  religió o país d’origen, especialment a aquelles persones que fugen de zones en conflicte.

És per això que a Sants-Montjuïc hem format un grup de treball per començar a actuar, grup al qual et convidem a participar.