En Jaume Asens es presenta a l’assemblea oberta de Sants-Montjuïc

Més d’un centenar de veïns i veïnes assistirien, la tarda del proppassat  dimecres 8 de juliol, a l’assemblea oberta convocada per tots els grups territorials de Barcelona en Comú a Sants-Montjuïc: La Marina-Zona Franca en Comú,  Font de la Guatlla en Comú, Poble-sec en Comú i Sants, Hostafrancs, la Bordeta i Badal en Comú.

L’acte que ha servit per presentar al nou regidor del districte, Jaume Asens, i el nou conseller tècnic del districte, Xavi Farré,  al veïnat, s’han centrat en la informació del procés de primàries que s’està desenvolupant per escollir els consellers i conselleres que han de completar el cartipàs polític municipal, representació atribuïda en funció dels resultats obtinguts en les eleccions del 24 de maig.

Els candidats i candidates van tenir un torn d’intervenció per donar-se a conèixer i explicar les seves motivacions per optar accedir a una de les conselleries. S’hi presentà una llista consensuada entre les diferents assemblees de barris en format equip que recull les diferents sensibilitats  territorials i polítiques dels membres de Barcelona en Comú al districte, i s’equilibra en gènere i edats. També, en aquest consens, s’han buscat perfils per temes transversals. Els candidats i candidates que es presenten a títol individual també tingueren la paraula. Si vols conèixer-los a tots els trobaràs en aquest enllaç.

També s’explicà el procés electoral de les primàries i el calendari de votacions. Cal recordar que per fer ús del vot cal estar inscrit al registre de Barcelona en Comú i haver estat verificada la inscripció presencialment. Les persones que ja es van registrar en processos anteriors no cal que ho tornin a fer. En aquest enllaç trobareu més informació sobre els punts de verificació que tindrem al carrer aquests propers dies.

A l’acte que va concloure amb la intervenció del nou regidor, Jaume Asens, els veïns i veïnes tingueren un torn obert de paraules per interpel·lar als candidats i candidates sobre temes concrets dels barris de Sants-Montjuïc.