Els barris de la Marina continuen la lluita per un transport digne

El passat dissabte 14 de març els veïns i veïnes dels barris de la Marina estan llestos per seguir amb la seva lluita: aconseguir que el metro arribi a la seva zona.   “No som un barri de tercera”, “Volem el metro ja” i “Volem un transport digne” són els tres missatges que més van cridar-se durant la manifestació del dissabte a la Marina.

Més de 150 persones convocades per més d’una trentena d’entitats, com la Unió d’Entitats de la Marina, les associacions de veïns de Sant Cristòfol, Plus Ultra, Polvorí o les associacions de comerciants, van congregar-se des de l’inici de la marxa a la plaça de la Marina, a les cinc de la tarda. El recorregut, format per famílies, grans i petits, va arribar fins a la Plaça Espanya passant abans per la Gran Via de les Corts Catalanes.

El 3.cat recull declaracions de l’Esther Pérez membre de l’Assemblea la Marina-ZF on anuncia noves mobilitzacions: “Segons Pérez durant els propers mesos s’actuarà amb altres estratègies, depenent del que decideixin veïns i entitats, “potser continuarem realitzant manifestacions, ocuparem autobusos o potser anirem a la seu del Departament de Territori de la Generalitat””.

 

Més info  [+]:

a la Marina Digital 

al 3.cat

seguiu l’Ateneu Engranatge a twitter