Primàries: Consellers i conselleres de districte

Del 7 al 12 de març. Hem fet tres votacions en una. Hem votat les mesures que volem que vagin al programa, per al conseller/a del nostre districte i validat l’equip amb cap de llista.

En aquest enllaç us expliquem el procés. A Sants-Montjuïc s’hi han presentat cinc candidatures i aquests són els vots que han obtingut.

A Sants-Montjuïc hem triat l’Esther Pérez  Sorribas del barri de la Marina

L’Esther té 56 anys, va nàixer a la Bordeta (Sants) i viu des de fa 15 anys a la Marina-Zona Franca. És llicènciada en ciències de la informació per la UAB i empleada pública de l’Àrea Metropolitana de Barcelona des de l’any 1985 (des del 2001 en el seu organisme autònom IMT). Des dels 16 anys està relacionada amb el moviment sindical, afiliada en algunes èpoques a CCOO i formant part dels comitès de treballadors/es de les empreses  on he treballat.

El juny del 2011 va unir-se a l’Assemblea la Marina-ZF treballant pel transport al barri, el tancament dels CIEs, contra els desnonaments i les mancances que pateixen les nostres barriades. També és socia de l’Engranatge, ateneu popular del barri del qual l’Assemblea forma part.