Dia d’acció mundial pels refugiats

Organitzacions no governamentals, moviments socials de diferent origen i ciutadans d’arreu del món reclamem i exigim l’aplicació immediata d’unes polítiques que garanteixin, com a prioritat, per justícia i per llei, els Drets Humans pels Refugiats. Per aquest motiu, el proper dissabte 14 de Maig, Barcelona s’uneix al Dia d’Acció Mundial pels Refugiats (WorldWide Day of Action- Human Rights For Refugees), en una manifestació que es produirà simultàniament, per ara, a unes trenta ciutats del món.

L’ Acció de Barcelona iniciarà el seu recorregut a Plaça de Catalunya a les 12h, amb una marxa que -rendint homenatge a totes aquelles persones que actualment són refugiades sense refugi, a aquelles que han perdut la vida en l’intent i a les que estan sent retornades a indrets on no es pot garantir la seva seguretat- arribarà fins al nº 90 del Passeig de Gràcia (Seu de la Comissió Europea), per a exigir que es respectin ja els Drets Humans de les persones que cerquen refugi a Europa. Uneix-te a la marxa!
A banda de voluntaris de la societat civil, de moment, trobem entre els organitzadors d’aquest reclam a Barcelona, a les ONGs Refugees Aid Barcelona i Proactiva Open Arms, a la plataforma Stop Mare Mortum i al moviment Crit Pels Refugiats.
I, des de FICMA (Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient) neix el vídeo d’aquesta campanya:
Comparteix el vídeo, re-envia aquest correu, comparteix l’ Esdeveniment a les Xarxes Socials. Però, sobretot, vine. Mostrem junts la nostra solidaritat amb les víctimes d’aquesta enorme tragèdia humanitària i sumem forces i veus per a reclamar als estaments polítics que suposadament ens representen, que realment ho facin i compleixin immediatament els seus compromisos en matèria de Drets Humans.
Cridem a entitats, associacions, organitzacions, mitjans de comunicació i a la societat civil en general a participar en aquest esdeveniment per a reclamar Drets Humans pels Refugiats ja!

DISSABTE 14 DE MAIG BARCELONA S’UNEIX AL DIA D’ACCIÓ MUNDIAL PELS REFUGIATS

Suma’t al moviment, exigeix Drets Humans pels Refugiats.